Preskočiť na obsah

Spoznajte nás

Príbeh, ako sme rozžiarili LAMPY

Na začiatku LAMPY, culture & club & coffee  vyzerali úplne inak ako dnes. Keď sme 13. júna 2013 prvýkrát vstúpili do priestorov na adrese Černyševského 42, bol to holopriestor s rozlohou 338 m². My sme však nevideli prázdne, chladné schody s horným poschodím bez elektriky, ale obrovský potenciál.

Okamžite sme pocítili spojenie s našimi susedmi. Zaujala nás poloha rovno pri ceste do Starého mesta, po ktorej sa k nám ľahko dostali aj návštevníci z druhého brehu. Celý priestor bol navyše dostatočne členitý, aby ponúkol pohodlie viacerým skupinám naraz, bez toho, aby sa navzájom rušili.

Petržalka disponuje silným Genius loci, ktorý stačí rozžiariť. Aj preto je v našom logu LAMPY podsvietené práve písmeno P.

Keď sa obzrieme späť, priznávame, že to bolo náročné – vymyslieť program, nájsť finančné krytie, zrealizovať a zachovať udržateľnosť kreatívnych podujatí, a to bez jediného grantu či dotácie. Ale čo je ľahké na začiatku často nebýva trvácne.

V LAMPY, culture & club & coffee sme tu pre vás už 10 rokov. Náš tím sa odvtedy rozrástol, a vďaka vám, vašej dôvere, vytvoreným priateľstvám, vzájomnej úcte a spoločným nápadom sa tešíme na každý ďalší deň. Ďakujeme všetkým, ktorí sú s nami a tešíme sa na každého nového návštevníka, ktorý k nám zavíta.

Náš tím

Andrejka

Andrea Reichová je majiteľka Kafé LAMPY. Do projektu vnáša svoje pracovné skúsenosti i kreatívne nápady a vízie.

Zakladateľka a vizionárka Kafé LAMPY

Miška

Michaela Reichová má bohaté marketingové skúsenosti. V Kafé Lampy sa stará o reklamu, web a analytiku.

Marketingový špecialista

Ryta

Ryta Chaika sa má pod palcom naše sociálne siete, online marketing a event management.

Junior Marketingový špecialista

Peťo

Peter Rajčák nám dlhé roky pomáha na projektoch, ktoré sa týkajú najmä filmu a literatúry. 

Skúsený textár a kreatívec

Naše hodnoty

Prémiová kvalita

Láska k umeniu

Osobný prístup

Pomoc druhým

Misia

Misiou LAMPY, culture & club & coffee je spájať ľudí z rôznych bublín pomocou umenia, kultúry a dobročinných aktivít. Chceme, aby si naši susedia vedeli predstaviť spoločenský život bez toho, aby nasadli do taxíka.

Petržalka v sebe ukrýva veľký potenciál, a my sme sa rozhodli ho naplno využiť. Táto časť Bratislavy disponuje silným Genius loci, ktorý stačí rozžiariť. Aj preto je v našom logu LAMPY podsvietené práve písmeno P.

Vízia

Našou víziou je rozžiariť pravý breh Dunaja. Chceme ponúknuť našim klientom, partnerom a susedom niečo výnimočné – jedinečný biznisovo-kreatívny priestor, miesto stretávania sa a oslavovania výnimočných životných jubileí a úspechov.

V Kafé LAMPY sa snažíme vytvoriť tiež priestor pre kávičkárov všetkých generácií. Kávu milujeme a našim zápalom postupne rúcame mýtus, že za kultúrou a výbornou kávou sa chodí len do mesta.

Politika kvality

Kvalita je pre nás na prvom mieste. V Kafé LAMPY nájdete skúsených baristov a barmanov, kvalitné kávové a čajové špeciality, neodolateľné bezlepkové a bezlaktózové zákusky, teplý a studený bufet prispôsobený i špecifickým požiadavkám či širokú ponuku cateringu a coffeebreak-ových balíkov.

Vo všetkých piatich priestoroch môžete využiť profesionálnu prezentačnú techniku, ktorá sa postará o bezchybné premietanie zvuku i videa. Projekčné plátna, projektory, veľkoplošné televízne obrazovky, stropné ozvučenie, mikrofóny a štúdiové svetlá umožnia plynulý priebeh každého podujatia. Autonómny chladiaci systém zaručí maximálnu bezpečnosť všetkých účastníkov. Každý z priestorov navyše usporiadame presne podľa vašich očakávaní a požiadaviek. Vaša spokojnosť je pre nás kľúčová.

Povedali o nás

„Miesto priateľstva, porozumenia a pomoci. LAMPY, culture & club & coffee  nie sú iba o výbornej kávičke, umeleckých zážitkoch a veselej spoločnosti. Je to bod na mape mesta, v ktorom sa pravidelne stretávajú srdeční ľudia ochotní pomáhať. Prinášajú krajšie Vianoce tým, ktorí nemajú dostatok možností plniť detské túžby a sny. Srdečne ďakujeme za mnoho rokov vašej nezištnej podpory rodinkám, ktoré obývajú naše krízové centrum.“

Centrum pre deti a rodiny repuls

Objavte Kafé LAMPY

Naši umelci

V Kafé LAMPY radi hostíme umelcov z akademického prostredia, ako aj tých, ktorí u nás zrealizujú svoju prvú výstavu. Staňte sa aj vy súčasťou úspešného príbehu galérie LAMPY.

Naše priestory

LAMPY tvorí 5 jedinečných a navzájom oddelených priestorov. VIP salónik – Sála LAMPY – Galéria – Kaviareň na hornom poschodí, Street View Bar na prízemí. Spolu až 338 m².

Naše služby

Kafé LAMPY je ideálne miesto pre biznis stretnutia, konferencie, teambuildingy, firemné večierky, kurzy, školenia, workshopy, súkromné oslavy, malé svadby i krsty kníh.