Preskočiť na obsah

Vitajte v LAMPY culture & club & coffee

biznis • workshopy • eventy • výstavy
Priestory

Sála LAMPY

Nechajte sa prekvapiť priestorom a flexibilitou využitia Sály Lampy.
Sála LAMPY

Galéria

Navštívte presvetlenú a útulnú galériu s predsunutou terasou, ktorá sa skvele hodí na otvorený workshop, prezentáciu alebo krst knihy.
Galéria

VIP salónik

Objavte miesto, inšpirované anglickými aristokratickými klubmi, ktoré si vás ihneď získa.
VIP salónik

Kaviareň

Užite si vôňu čerstvo praženej kávy, príjemnu hudbu, pokojné prostredie a dobrú knihu z našej knižnice.
Kaviareň

Street View Bar

Spoznajte jedinečný priestor pre všetkých, ktorí sa chcú na chvíľu zastaviť a nerušene sledovať dianie ulice.
Street view bar

5 priestorov, ktoré spája vôňa kávy

Ktorá aktivita je vašou šálkou kávy? Posedenie s priateľmi v útulnej kaviarni alebo radšej s biznis partnermi v salóniku, zariadenom v štýle Old Good England?
Budete sa kochať obrazmi v galérii alebo uprednostníte živý obraz ulice, ktorú ponúka náš Street View bar?
LAMPY žiaria v každom čase. Príďte na kávu, zostaňte na vernisáž a večer si vypočujte koncert či zaujímavú prednášku.

LAMPY, CULTURE & CLUB & COFFEE tvorí päť jedinečných a navzájom oddelených priestorov s kapacitou 150 miest.

Celý priestor s rozlohou 338 m2 je rozdelený na VIP salónik, Sálu LAMPY, GalériuKaviareň a Street View Bar. Všetky miestnosti sú vybavené profesionálnou prezentačnou technikou a novým autonómnym chladiacim systémom. Samozrejmosťou je catering aj Coffee Break prestávky.

Kafé LAMPY sú ideálne pre vaše biznis stretnutia, konferencie, teambuildingové aktivity, firemné večierky, semináre, kurzy, školenia a workshopy, výstavy, vernisáže, súkromné oslavy, malé svadby a krsty.

5 jedinečných
priestorov

338 m2 pre vás
a vašich hostí

150
miest

Coffee Break
Catering

Objavte naše služby

Naše priestory sú tu pre váš biznis, pracovné stretnutia, školenia, ale i súkromné oslavy. 

Poskytneme vám všetko, čo potrebujete na výstavu, workshop či prezentáciu svojich služieb. Nad šálkou kvalitnej kávy a dobrou knihou si oddýchnete v našej príjemnej Kaviarni alebo obľúbenom Street View Bare. 

Záleží len na vás. Multifunkčnosť našich priestorov si zamilujete.

Pozrite si s nami naše priestory

Povedali o nás

Spätná väzba

Spokojnosť našich klientov je pre nás na prvom mieste. Neustále inovujeme a rozširujeme ponuku našich služieb a výberových zrnkových káv. Jedine s vami totiž dokážeme žiariť na pravom brehu Dunaja a ďalej rozširovať rady petržalských kávičkárov.

SPIE ELEKTROVOD, a.s.

„Pre LAMPY culture & club & coffee sme sa rozhodli najmä kvôli perfektnej technike, ktorú ponúkajú. Zvuk je ostrý, meetingy online nie sú problém. Multifunkčná obrazovka je skvelý doplnok pre úspešné prezentovanie. Vždy sa tu cítime veľmi príjemne. Je o nás naozaj veľmi dobre postarané. V Kafé Lampy sa nám snažia splniť všetky požiadavky. Pravidelne počas dňa dopĺňajú coffee break a ponúkajú kvalitnú, dobrú kávu, dokonca aj s rastlinným mliekom. Páčia sa nám tiež priestory. Sú dobre členité, máme tam súkromie i pohodlie. Cítime sa v nich útulne, ako doma. Po stenách visia nádherné obrazy, ktoré pravidelne menia. Naviac, kedykoľvek počas workshopu vieme vyjsť z VIP salónika von a vybaviť si telefonáty. Jednoznačne odporúčame.“

SPIE Elektrovod

~ SPIE ELEKTROVOD, a.s.

Centrum pre deti a rodiny Repuls

„Miesto priateľstva, porozumenia a pomoci. LAMPY, culture & club & coffee  nie sú iba o výbornej kávičke, umeleckých zážitkoch a veselej spoločnosti. Je to bod na mape mesta, v ktorom sa pravidelne stretávajú srdeční ľudia ochotní pomáhať. Prinášajú krajšie Vianoce tým, ktorí nemajú dostatok možností plniť detské túžby a sny. Srdečne ďakujeme za mnoho rokov vašej nezištnej podpory rodinkám, ktoré obývajú naše krízové centrum.“

~ Centrum pre deti a rodiny Repuls

Jožko Ďodi Paulíny – spevák a bývalý člen legendárnej kapely Modus

„Veľmi milo som prekvapený z dnešnej vydarenej vernisáže, na ktorej som sa mohol prezentovať aj ja mojimi hudobnými rockovými mini spomienkami. Prajem tomuto kultúrno-spoločenskému stánku veľa úspešných podujatí nielen v oblasti kultúry. Určite ešte mnohokrát zažijeme pútavé akcie precízne zrežírované šarmantnou pani majiteľkou Andrejkou.“

~ Jožko Ďodi Paulíny – spevák a bývalý člen legendárnej kapely Modus

Milan Zimnýkoval alias Junior

„Milé KAFÉ LAMPY, nedá sa povedať, že by som vás obchádzal, ale už párkrát som okolo už prechádzal. Som rad, že toto miesto na mňa hneď po prvýkrát zapôsobilo milo a útulne. Pokojne by ste sa mohli premenovať na KAFÉ GÉNIUS LOCI – lebo to tu je!“

~ Milan Zimnýkoval alias Junior

Zistite, čo sme tentokrát vymysleli. Tešíme sa na vás všetkých a ďakujeme za priazeň a priateľstvo.

Náš príbeh

Ako sa z holostavby stal nový petržalský meeting point?  Ako to vyzeralo, keď sme sem prvýkrát vstúpili?
Predstavte si 338 m2 prázdnych chladných priestorov, prepojených len holým schodiskom. My sme však videli čosi iné. Polohu hneď vedľa cesty do Starého mesta. Členitosť priestorov, v ktorých si každý môže nájsť svoj kútik. A susedov, ktorí si spoločenský život nevedeli predstaviť bez toho, aby si nasadli do taxíka.
Petržalka v sebe ukrývala veľký potenciál a my sme sa rozhodli naplno ho využiť.
Vybavení len nadšením a skromným rozpočtom, bez jediného eura podpory sa nám podaril malý zázrak. Už 10 rokov naše steny mesiac čo mesiac ožívajú novými výstavami, priestory sa zapĺňajú nielen kávičkármi, ale aj mladými umelcami, vedcami, milovníkmi hudby, start-upistami i tými, ktorí sa chcú čosi naučiť.
A čo sme sa naučili my?
Naučili sme sa, že najlepšou dramaturgiou je spájať ľudí z rôznych bublín. Predstaviť to najlepšie, čo sa v nich skrýva.
Pretože každý z nás čosi vyžaruje. Lampy tomu iba dávajú priestor.

Andrea Reichová
majteľka